Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Balatonfüredi szállodák és hotelek kedvezményes áron

Balatonfüred a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye, Magyarország első gyógyüdülő városa. Szénsavas gyógyvíz forrásaira több balatonfüredi szálloda is ráépült, erre alapozva gyógy- és wellness tevékenységét. A balatonfüredi évente visszatérő rendezvények, mint a májusi Vitorlabontó Ünnepség, a júliusi híres Anna-bál és szépségkirálynő választás vagy az augusztusi Borhetek mind nagy tömegeket vonzó események. A balatonfüredi szállodák egész éves nyitvatartással várják kedves vendégeiket. Töltsön el családjával egy wellness hétvégét Balatonfüreden, baltonfüredi szállodáink egyikében! Tekintse meg a HotelTelNet akciós szobafoglalási ajánlatait!

Akciós balatonfüredi szállodák listája félpanziós csomagajánlatokkal. Balatonfüred város Veszprém megyében található, a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye, a 13500 lakosú kisváros Magyarország első gyógyüdülő városa. Ismert még szénsavas forrásairól és mediterrán jellegű klímájáról. A város a balatoni vitorlássport fellegvára, ezt jelképezi a Vitorlabontó Ünnepség a móló előtti Rózsakertnél(május közepén). 1884-ben itt alakult meg az első magyar vitorlásegyesület, a Stefánia Yacht Club. Július utolsó szombatja a híres Anna-bál napja, a rendezvény másnapján a bál szépségkirálynője hintós körutazáson mutatkozik be a város közönségének. Augusztus elején kezdődnek a Borhetek, amely a helyi gazdák borainak seregszemléjén túl, ma már kultúrális fesztivál is. Augusztus második hetében öbölátúszó versenyt rendeznek Balatonfüred és Tihany között. A város környékén szép kirándulások tehetők, például a Koloska-völgybe, a Koloska-forráshoz vagy az egyedülálló Lóczy-barlanghoz. A barlangtól mindenképpen érdemes felsétálni a Jókai-kilátóhoz, gyönyörű a kilátás.

Balatonfüredi szállodák:

Hotel Annabella Balatonfüred A szálloda 50 méterre a parttól helyezkedik el, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a tóra és a Tihanyi félszigetre.

Hotel Marina Balatonfüred A szálloda közvetlenül a vízparton, egy park közelében található.

Hotel Silver Balatonfüred A szálloda Balatonfüreden, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédsásban található.

Anna Grand Hotel Balatonfüred Balatonfüred legújabb szállodája az Annabálok helyszine. Új wellness szálloda a Balatonnál Balatonfüreden

Ipoly Residence Hotel Balatonfüred 4 csillagos szálloda Balatonfüred legfrekventáltabb részén, a Balaton-parttól 50 méterre, festői környezetben.

Balatonfüred legújabb Wellness szállodája az Akadémia Hotel Balatonfüred amely nem közvetlenül a vízparton épült, hanem a városba a városi uszoba töszomszédságában. A vendégeknek közvetlen átjárás van az uszodába. Ne hagyja ki Balatonfüred legújabb szállodáját mert egész évben akciós félpanziós wellness csomagokkal várja a vendégeket.

Vissza a főoldalra